Wat is er veranderd?

Na het herstel van een nekhernia heeft Paul besloten te stoppen met de grotere projecten. Hij werkt nu als zzp-er en pakt alle klussen in en om het huis aan. Daarnaast verricht hij voor een aantal VVE’s van appartementencomplexen onderhoudswerkzaamheden, waarbij hij ook als vertrouwd persoon veel werkzaamheden verricht bij de bewoners / eigenaren. Ook is hij gestart met een cursus “Makelaar / Taxateur”. De opgedane kennis kan hij later als Makelaar goed gebruiken om kopers te adviseren bij mogelijke uitbreidingen / verbouwingen.

Wat is het belangrijkste kenmerk van het bedrijf?

Bij diverse grote projecten die ik heb gecoördineerd liet de communicatie tussen de diverse ondernemingen vaak te wensen over. Dit leidde vaak tot een hoop frustratie, vertraging en extra kosten. Communicatie is zeer belangrijk of het nou gaat om een product of dienst die je verkoopt of een groot bouwproject. Daarom streeft Gulikers Project Bouw naar een netwerk van leveranciers die goed communiceren.  Allemaal communicatie!

“Voor al uw projecten in en om het huis” waar staat dat voor?

Als een klant mij belt en vraagt of ik eens wil langskomen omdat die klant een aantal ideeën heeft om e.e.a. te veranderen in of om zijn huis, ben  ik helemaal in mijn element. Samen ideeën uitwerken, plan van aanpak maken en werken naar een perfect eindresultaat. Ook projecten , waaronder coördinatie, contacten met leveranciers en gemeenten etc. nemen wij graag van u over. Vaak krijgen wij bij leveranciers betere prijzen en brengt een goede coördinatie en communicatie geen extra kosten met zich mee.

Hoe is het bedrijf ontstaan?

Na een succesvolle carrière in IT heeft Paul Gulikers zijn baan als IT-manager / Consultant opgezegd om zijn droom, het restaureren van een eigen boerderijwoning, te verwezenlijken. Een jaar lang heeft hij  met plezier gewerkt om de woning bewoonbaar te maken. Uiteraard had hij al diverse ervaringen in de bouw en heeft hij het nodige van thuis uit meegekregen.  Dit beviel zo goed dat ik besloten heb om hier mijn beroep van te maken.