Over ons

Een kleine impressie over het bedrijf Gulikers Project Bouw

Hoe is het bedrijf ontstaan?
Na een succesvolle carrière in IT heeft Paul Gulikers zijn baan als IT-manager / Consultant opgezegd om zijn droom, het restaureren van een eigen boerderijwoning, te verwezenlijken. Een jaar lang heeft hij  met plezier gewerkt om de woning bewoonbaar te maken. Uiteraard had hij al diverse ervaringen in de bouw en heeft hij het nodige van thuis uit meegekregen.  Paul: “Dit beviel zo goed dat ik besloten heb om hier mijn beroep van te maken”.

“Voor al uw projecten in en om het huis” waar staat dat voor?
Als een klant mij belt en vraagt of ik eens wil langskomen omdat die klant een aantal ideeën heeft om e.e.a. te veranderen in of om zijn huis, ben  ik helemaal in mijn element. Samen ideeën uitwerken, plan van aanpak maken en werken naar een perfect eindresultaat. Ook projecten , waaronder coördinatie, contacten met leveranciers en gemeenten etc. nemen wij graag van u over. Vaak krijgen wij bij leveranciers betere prijzen en brengt een goede coördinatie en communicatie geen extra kosten met zich mee.

Wat is het belangrijkste kenmerk van het bedrijf?
Bij diverse grote projecten die ik heb gecoördineerd liet de communicatie tussen de diverse ondernemingen vaak te wensen over. Dit leidde vaak tot een hoop frustratie, vertraging en extra kosten. Communicatie is zeer belangrijk of het nou gaat om een product of dienst die je verkoopt of een groot bouwproject. Daarom streeft Gulikers Project Bouw  naar een netwerk van leveranciers die goed communiceren. Als wij bij een klant een renovatieproject starten moet er exact helder zijn wat de klant wil, wat hij ervoor wil betalen en wanneer het uitgevoerd dient te worden. Als ik voor het stukwerk een stukadoor inschakel moet ik bovengenoemde aspecten goed overbrengen en moet de stukadoor dit ook waarmaken. Allemaal communicatie! 

Overkappingen

Op maat!

Renovaties

Badkamer, keuken, toilet of hele woning!

Bouwprojecten

Volledige aanbouw? Geen probleem!

…en nog veel meer!

Bel of gebruik onderstaand contactformulier.

 

Werk

Een kleine impressie van het werk van Gulikers Project Bouw

 

Contact

I.v.m. het veelvuldig misbruiken van dit contactformulier door cybercriminelen is deze functie uitgeschakeld! Indien u contact wenst kunt u met mij telefonisch contact opnemen of een mail sturen.

Contact Info

info@gulikers.net

0646777467

Sittard-Geleen